Stop met zoeken naar vacatures! Of toch niet?

De ‘Jan’ in dit stuk van Richard Engelfriet stopt met het online plaatsen van vacatures.

Stop! Of toch niet?

Vanwege de vele reacties en de daarmee gepaard gaande, tijdrovende werkzaamheden. Alhoewel 800x 10 minuten CV’s scannen wat overdreven lijkt, had ‘Jan’ zich al met goed ingestelde harde criteria een hoop werk kunnen besparen.

Klanten van ons hebben ook te maken met (zo)veel reacties. Zij maken gebruik van myRecruit en steeds vaker ook van ViewMe. myRecruit om professioneel en gemakkelijk af te handelen. ViewMe om in een eerder stadium completere informatie van een kandidaat te krijgen.

‘Jan’ kent overduidelijk

myRecruit

niet. Ook als ‘Jan’ gaat werven in zijn (online) netwerk en in dat van zijn medewerkers, is het aan te raden om de reacties centraal binnen te laten komen. Je hebt namelijk geen grip op waar je vacature terecht gaat komen. En wie er via-via(-via) gaat reageren. Ook dan wil je toch nog steeds professioneel en goed te kunnen afhandelen?

Ook wij zijn er voorstander van om te kijken of een vacature in eerste instantie via het eigen netwerk is in te vullen. Met onze handige koppelingen met het eigen online netwerk als website, facebook, twitter zou ‘Jan’ al een hoop tijd kunnen besparen.

Houd de werving en selectie in eigen hand! Job Promo helpt u graag om met media-inzet aandacht te generen. Gebruik ons recruitmentsysteem om de processen te beheren en beheersen.

Is het tijd voor een online demonstratie? Bel 0172-574760

(bron: nu.nl / Richard Engelfriet)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie