Werk stress

Verlaag druk op recruitment, verlaag kans op mis-fits

Verlaag druk op recruitment, verlaag kans op mis-fits.

Veel directies verhogen de druk op recruitment om outperformers te vinden.

In een markt van groot aanbod rijst het vermoeden dat de beste kandidaten beschikbaar zijn. Directies willen alleen het beste van het beste. Daartoe wordt de druk op recruitment vergroot. Hoe hoger de druk, hoe beter het resultaat. Is de algemeen heersende gedachte.

Echter, dat blijkt contraproductief te werken. Te hoge werkdruk bij recruiters zorgt voor niet zo zeer voor bad-hires (de minder goed presterende collega) maar voor meer werknemers die de organisatie snel weer verlaten, de mis-fit. Mis-fits kosten een organisatie veel geld. Dat hoeven wij u niet uit te leggen.

Naast een passende wervingscampagne om de outperformer te trekken blijkt dat ook een passende druk op de afdeling of recruiter zorgt voor kandidaten die beter ‘fitten’. Hoge druk vergroot het risico op een aanname die binnen korte tijd het bedrijf weer verlaat.

Drukverlaging!

Job Promo helpt u de druk op recruitment te verlagen. Als het werven van kandidaten niet als meest prettige onderdeel wordt ervaren door HR en/of recruitment, optimaliseer dan het proces. Het hele traject van uitzetten t/m de match kost zomaar 1 fte als een bedrijf zo’n 15-20 vacatures per jaar verwerkt.

De dienstverlening van Job Promo is er op ingericht om haar klanten snel en optimaal te kunnen helpen. Heel vaak wordt dringend doch vriendelijk verzocht om vacatures sneller dan snel online te plaatsen, uiteraard in relevante vacaturebanken. Als het moet, moet het en geven wij net zo hard gas als nodig.

Job Promo heeft ’t hele proces zo optimaal mogelijk gemaakt. Eén contact, één account en alle mogelijkheden vanuit 1 systeem. Harde criteria als eerste filter. Video-solliciteren om nutteloze eerste ronde-gesprekken te elimineren als zachte filter. Bulk-mailacties om groepen kandidaten te berichten. Einde druk!

Werf daarom met Job Promo. Een recruiter moet haar/zijn tijd besteden aan goede gesprekken met dié kandidaten die het beste uit de bus komen. Om ervoor te zorgen dat u duurzame aanname doet. Maak de afhandeling van ‘de rest’ eenvoudig, efficiënt en professioneel. Job Promo helpt u daarbij.

Wilt u weten wat wij kunnen doen om de druk weg te nemen en wilt u kennismaken met ons systeem? Bel 0172-574760 voor een demo!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie