Recruitmentsysteem

De eerste slag in het optimaliseren van je recruitment-activiteiten is het inzetten van een recruitmentsysteem. Met het systeem MyRecruit® van Job Promo bespaart u tot wel 80% op de tijd die u er normaal aan kwijt bent.

Recruitmentsysteem

In MyRecruit®, ons recruitmentsysteem, maak je in korte tijd een vacature aan, gereed voor plaatsen. Uiteraard voorzien van uw eigen banner en logo. Kandidaten komen centraal binnen, dossiers kunnen makkelijk worden gedeeld met collega’s, voorzien van memo’s en waardering. Alle correspondentie met een kandidaat blijft bij een kandidaat. We hebben ons recruitsysteem voorzien van allerlei templates die je naar je eigen hand kunt zetten.

Sollicitatieformulier

Jouw gemak begint bij het aanmaken van een vacature. Er wordt namelijk gelijk een sollicitatieformulier aangemaakt. Door ons sollicitatieformulier komen alle reacties vanuit alle aangestuurde kanalen op 1 centrale plaats terug, ons systeem of jouw mailbox. De eerste actie die we daarna automatisch uitvoeren, is het ontdubbelen van kandidaten.

Je kunt harde criteria instellen als eerste filter. Dat helpt je in een eerste schifting. Met de top kandidaten na die selectie kun je gelijk aan de slag. En dat is nodig want de beste kandidaten zijn ook zo weer verdwenen. Ze solliciteren over het algemeen niet alleen bij jou. Snelheid in dit stadium is dus essentieel.

Verwerking

Het recruitmentsysteem richt zich op snel, professioneel en adequaat afhandelen. Op kandidaatniveau of in een bulkhandeling. In overzichtelijke ‘bakjes’ en per vacature.

Kandidaten die aan het profiel voldoen maar toch net buiten de boot vallen, kun je opnemen in je eigen Talentpool (CV-database). Zo bouw je aan je eigen bestand die je kunt raadplegen als er weer een vacature ontstaat.

En uiteraard krijg je van ons de garantie dat jouw kandidaten ook alleen jouw kandidaten zijn én blijven.

Het recruitmentsysteem maakt onderdeel uit van onze totaaloplossing voor het optimaliseren van de wervings- en selectieactiviteiten. Vraag onze specialist wat ons systeem voor jou kan betekenen! Bel 0172-574760!