wij zijn


Wij zijn Job Promo BV, het bedrijf van Wouter Wertwijn en Frans den Butter. Samen met een jong en enthousiast team werken zij aan de continue verbetering van hun dienstverlening. Job Promo heeft een sterk innovatief karakter en loopt voorop als het gaat om de ontwikkeling van innoverende producten en integratie van de hele wervingsketen.

Genoeg over Job Promo in deze ‘ wij zijn ‘. Het gaat om onze klanten. Klanten krijgen bij Job Promo naast veel enthousiasme en creativiteit in campagnes een team dat gefocust is op het product en het proces rondom het werven en selecteren van kandidaten. Niet onder onze naam, maar onder de naam van onze klant zodat die ook de voordelen daarvan geniet. En zo effectief mogelijk. Kijk hier maar eens naar ervaringen van onze klanten.

Interview Wij zijn

Wouter en Frans: wij zijn hiermee begonnen toen internet een echte rol begon te spelen in het zakelijk bestaan. Van de toenmalige activiteiten wordt voornamelijk van de kennis en ervaring van werving&selectie de passie van werving gebruikt. Later zijn deze werkzaamheden in Job Promo samen gekomen. Lees meer over Wouter en Frans in onderstaande reportage.

interview wouter-frans