Vacature Pitch

In vervolg op Video Vacature ontwikkelen wij ook Vacature Pitch, een korte krachtige video over het bedrijf, de functie of de werkzaamheden. Daarmee wordt de range aan video-producten voor recruitment nog completer.

Een Vacature Pitch is een korte video om potentiële kandidaten te triggeren, met beknopte informatie, om bereidheid te genereren verder te kijken (vacature-video) of verder te lezen (vacature-tekst). Een Vacature Pitch wordt op locatie opgenomen door ons eigen video-crew.

De cijfers rondom video zijn indrukwekkend. Diverse onderzoeken tonen aan dat een video zich gemakkelijker laat verspreiden én delen via social media dan tekst. Een video wordt beter bekeken dan platte tekst gelezen. Het gebruik van video is goed voor de algehele vindbaarheid van de organisatie.

Naast dat een video organisch al doeltreffend is, kunnen wij uw video een extra duwtje in de rug geven met onze speciaal voor video ontwikkelde social media boost. De techniek zorgt er voor dat de video in het hart van uw doelgroep actieve en latente werkzoekende wordt geboost.

Voorbeeld van een Vacature Pitch die wij voor PPM Oost maakten voor hun vacature ‘Ervaren Investment Manager’:

Job Promo kan ook uw HR-video maken. Potentiële kandidaten krijgen een compleet beeld van uw organisatie als werkgever.

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn om videorecruitment in te zetten in uw situatie? Neem contact op ons via onderstaand formulier of bel 0172-574760.

Direct Contact

Uiteraard kunt u ons bereiken via bovenstaand telefoonnummer. Stuurt u ons liever een bericht? Gebruikt dan dit formulier.

Uw bericht

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Stuurt u ons liever een document? U kunt het hier uploaden!