Werf Structureel


Werf Structureel: Regelmatig nieuwe medewerkers nodig? En het kost u ieder keer teveel tijd en/of moeite om kandidaten te vinden? De oplossing is om het hele jaar door met groot gemak, uw eigen ‘werken bij’-site kandidaten te werven.

Met Job Promo werft op effectieve manier onder uw eigen naam. Optimale vindbaarheid met een ‘werkenbij-site’ in uw huisstijl. En een link naar uw eigen corperate-site zodat de vacatures daar in dezelfde handeling komen te staan. Daarnaast haalt u met Job Promo de middelen in huis om het werven en selecteren van kandidaten echt efficiënt te maken.

Doelgroepanalyse

Een doelgroepanalyse is nodig om een goede indruk van de kandidaten te krijgen die u zoekt. Daarmee maken we pakkende vacatureteksten maken zodat u meer en betere kandidaten krijgt. En de juiste visuele middelen om uw Werf Structureel campagne te ondersteunen.

Aansprekend

Met die informatie bedenken wij uw ‘werken bij’-site, met een geheel eigen, aansprekende huisstijl. We zorgen ervoor dat potentiële kandidaten snel een goede indruk van uw bedrijf en weten wat er van ze wordt verwacht. Dat kan in ons standaard format:

jobpromo-werkenbijsite-iwriter jobpromo-werkenbijsite-masterit

Of geheel maatwerk zoals wij bijvoorbeeld voor M+ Group maakten:

jobpromo-wervingscampagne-mplus-600

Manager

Een van onze experts wijzen we aan als uw accountmanager. Die helpt u met raad en daad. Heeft verstand van zaken. Ook met het selecteren van de juiste campagne- en wervingsmiddelen.

Continu

Om zoveel mogelijk bezoekers naar de ‘werken bij’-site te trekken, richten we ook de koppeling in naar diverse social media kanalen, zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. We zetten uw vacatures systematisch in de markt. Uiteraard adviseren wij ook welke relevante Jobboards, vacaturebanken en vacaturewebsites u het beste kunt inzetten. En zoals u van een specialist mag verwachten, houdt uw campagnemanager scherp in de gaten of uw ‘werken bij’-site het gewenste resultaat oplevert. Waar nodig, sturen we bij.

Sollicitaties

En wanneer u voldoende kandidaten heeft geworven, maakt u snel een simpele selectie door gebruik van ons selectiesysteem.. Bij elke vacature krijgt u een meetrapport. Zo krijgt ook u een overzichtelijk inzicht in de resultaten.

Advies

Wilt u weten hoe wij uw vraag structureel oppakken? Bel met een van onze experts op 0172-574760 of vul onderstaand reactieformulier in.

 

Contact

Als u wilt dat wij met u contact opnemen, gebruik dan onderstaand formulier.

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Liever of ook een document toevoegen?