Werf Snel

Uw vacature snel op de juiste vacaturebanken en -sites? U weet dat dit veel tijd kost. Het moet er professioneel uit zien en veel goede reacties opleveren. Er is alleen één probleem: u heeft nauwelijks tijd.

Met Job Promo werft u, zonder contracten en vooraf ingekochte credits, met een maximaal bereik in de doelgroep. Wij optimaliseren eerst uw vacature. Nadat wij ‘m voordelig voor u online hebben gezet, ontvangt u de reacties snel in uw eigen mailbox. Natuurlijk selecteert u zelf! Zo pakken wij het aan:

Werf-Snel-box

Bekijk hier voorbeelden van Werf Snel

Media-advies

We pakken uw vacature op. Kijken welke van de meer dan 1.000 mogelijkheden nuttig zijn om in te zetten om kandidaten te werven. Dat doen we met een schat aan ervaring én rapportages. Aan een standaardplaatsing heeft u namelijk niets. U werft met Job Promo uitsluitend via die websites die voor uw vacature relevant zijn. Uw vacature vraagt een optimaal resultaat. En snel!

Optimaliseren

Uiteraard optimaliseren wij (daar waar nodig) ook de vacaturetekst om de vindbaarheid te vergroten én betere reacties te ontvangen. In ons media-advies kiezen wij voor u uit de wirwar van meer dan 1.000 vacaturesites, banenzoekmachines en sociaalmedia-kanalen.

Plaatsen

Uiteraard laat u het plaatsen van uw vacatures aan ons over. Met uw naam, uw logo zodat uw bedrijf en uw functie in de picture staan. En omdat wij bijna feilloos zijn, vragen we u om ons werk even te controleren voordat we online gaan!

Sollicitaties

Alle sollicitaties en reacties kunt u gewoon in uw mailbox laten binnen komen en één voor één afhandelen. Omdat u eigenlijk u zo snel mogelijk én overzichtelijk de juiste kandidaten wilt selecteren, krijgt u toegang tot myRecruit®, ons recruit- en selectiesysteem. U stuurt eenvoudig een automatische ontvangstmail, u selecteert de juiste kandidaten die u ook met een druk op de knop kunt uitnodigen voor een video-sollicitatie. En u wijst die kandidaten af waarbij de vonk niet gelijk overslaat. En natuurlijk zet u uw vacatures makkelijk weer offline.

Plaatsen!

Vul onderstaand formulier in, knip/plak de vacaturetekst erin of voeg een document toe en wij gaan gelijk voor u aan de gang. We beginnen met een voorstel. Houdt uw email in de gaten!

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Liever en/of ook een document toevoegen?