Werf Slim


Soms vraagt uw situatie om een iets andere, completere aanpak. Een wervingscampagne trekt kandidaten. En dat is nou precies wat u wilt voor als u bijvoorbeeld in korte tijd een grotere groep mensen moet aannemen voor een project.

U heeft alles al geprobeerd om die ene vacature in te vullen? Met Werf Slim geeft u antwoord op de vraag die iedere kandidaat heeft: ‘Waarom zou ik bij dit bedrijf willen werken?’. Deze vraag is vaak wat gecompliceerder. Wij geven u advies en wij voeren het voor u uit. Uiteraard selecteert u zelf! Zo pakken wij het aan:

Werf-Slim-box

Campagnemanager

Om u te assisteren met het juiste antwoord, koppelen wij u aan een van onze experts. Die start met een doelgroepanalyse om exact het juiste beeld te hebben welke kandidaat u zoekt. Vervolgens maakt hij met u een wervingscampagne waarin optimale vacatures worden gecombineerd met de juiste mediamix en de inzet van bij onze middelen. Dan gaan we in uitvoering!

Website

We creëren voor u een campagnewebsite waarop de vacatures worden geplaatst. Met uw eigen, aansprekende huisstijl gegoten in ons format. Uw zorg ligt in onze handen. Uiteraard plaatsen we ook uw vacature door naar alle voor u relevante vacaturebanken en -websites.

Natuurlijk werken we samen aan de scherpst mogelijke vacatureteksten opdat die uitnodigend zijn voor eventuele kandidaten én zo optimaal worden gevonden. De persoonlijke campagnemanager gaat tijdens het hele traject voorop bij met het kiezen van de juiste campagnemiddelen en mediamix.

SocialmediJA!

Natuurlijk wilt u dat zoveel mogelijk kandidaten uw vacature(s) bekijken. Dat betekent dat uw vacature breed en effectief uitgezet moet worden. Social Media is niet meer weg te denken uit de reeks aan middelen die we inzetten. Daarom gebruiken we in een campagne vanuit myRecruit® uw socialmediakanalen met een handige link, Connector®.

Uw vacatures zetten we zo systematisch in de markt. Tijdens de campagne monitoren we de resultaten en als dat nodig is, stuurt uw campagnemanager in overleg met u de campagne bij. Voor een zo groot mogelijke effectiviteit.

Gevonden!

Na de wervingsfase kunt u gebruik maken van myRecruit®. Zo maakt u zelf een eenvoudige selectie van uw kandidaten. Natuurlijk zorgen we ook voor een meetrapport en een eindevaluatie.

Slim

Wilt u eens vrijblijvend van ons advies gebruik maken? Vertelt u dan via onderstaand formulier over uw situatie dan doen wij u een voorstel. Bellen mag natuurlijk ook! 0172-574760

 

Voorstel

Omschrijf hieronder uw situatie en ontvang ons voorstel voor een slimme campagne!

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht:

Liever een document toevoegen?