Media-advies


Al jarenlang houdt Job Promo de ontwikkelingen in het vakgebied nauwlettend in de gaten en past haar media-advies daar continu op aan.

Toen internet haar intrede deed en sinds wij voor onze klanten vacatures online plaatsen, monitoren we deze. Alle relevante gegevens worden gemeten en veranderingen worden voortdurend toegepast in het media-advies dat wij uitbrengen naar onze prospects en klanten. Zo weet je altijd zeker dat jouw vacature op de meest relevante plaatsen staat. En dus het beste resultaat.

Het plaatsen van vacatures kost u teveel tijd?
De kwaliteit van de reacties kan omhoog?
Het kost teveel tijd om juiste jobboards te selecteren?
Het is mogelijk om tegen lagere kosten te adverteren?
stuur uw vacature
via onderstaand formulier
en wij doen de rest

Combinatie media-advies en middelen

Een combinatie van media-inzet en middelen werkt het beste. Dat blijkt uit onze rapportages. Job Promo biedt meerdere vormen en mogelijkheden van media-inzet en middelen. Op basis van jouw vacature en specifieke gegevens maken wij een media-advies om vervolgens samen te bepalen welke combinatie het beste voor jouw vacature werkt.

Kies voor media-advies

Veel van onze klanten heb ervaring in het online plaatsen van vacatures via ons Recruitmentsysteem. Ze handelen dit heel gemakkelijk af door ook gebruik te maken van onze tool Mediashop. En ondanks dat maken ze graag gebruik van ons media-advies. Omdat ze zeker willen weten dat er resultaat gehaald kan worden.

Advies

85% van onze vaste klanten maakt altijd eerst gebruik van ons advies. Dus waarom u niet?

Uw bericht/vacaturetekst

Liever en/of een document toevoegen?

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer