Vacature plaatsen


Natuurlijk wilt u uw vacature zo effectief mogelijk in de markt zetten. Job Promo heeft kennis van de arbeidsmarkt en de verschillende media. Wij weten waar u het beste kunt adverteren, op elk vakgebied. Als u uw vacature via ons online laat plaatsen, filteren wij de diverse kanalen en selecteren de juiste media.

Uw vacature wordt zó in de markt gezet dat u de beste resultaten krijgt. En de kandidaat vindt die u zoekt.

Werf Snel

Wilt u nú beginnen met werven. Wij kunnen in een handomdraai uw vacature plaatsen! Klik dan snel door naar Werf Snel en voeg daar direct uw vacaturetekst toe!

Werf Slim

Wilt een campagne lanceren om de juiste kandidaten te werven? Lees dan eerst alles over Werf Slim en vraag een campagnemanager om advies.

Werf Structureel

Met grote regelmaat wervingsactiviteiten en behoefte aan structuur en efficiëntie? Job Promo ondersteunt u op verschillende vlakken. Onder andere met het schrijven van relevante teksten. Koppelingen tussen systeem en uw websites zodat u met een druk op de knop vacatures kunt publiceren in uw eigen netwerk. Heeft u behoefte aan structurele oplossing voor uw recruitment? Dan is Werf Structureel de oplossing voor u. Als u liever belt, belt u dan met 0172-574760 en vraag naar een van onze experts om u te informeren over onze structurele oplossingen.

Campagnemiddelen

Welke campagnemiddelen zetten wij in voor het werven van kandidaten? Denkt u aan wervingsvideo’s, Google Adwords, vacatureteksten schrijven, een eigen wervingspagina of -website. De mogelijkheden zijn veelomvattend. Kijkt u eens rustig bij welke middelen wij allemaal voor u kunnen aanwenden. Ons advies is wel om u te laten adviseren om een relevante samenhang tussen media en middelen te creëren.