Totaaloplossing

Al onze tools die ondersteuning bieden aan jouw recruitment-activiteiten zijn ook in 1 verkrijgbaar, als totaaloplossing, alles in 1. Plug-and-play. MyRecruit hebben we dat genoemd.

Totaaloplossing

De tools die Job Promo heeft ontwikkeld, zijn allemaal los te gebruiken. Maar waarom zou je? De meest efficiëntie haal je door gebruik te maken van de totaaloplossing. Die als een schil om de tools heen ligt.

Vanaf het eerste moment dat je een tool nodig hebt, werkt het optimaal samen met de andere tools. Geen tijdrovende implementaties en dure consultants. Vandaag besteld, morgen aan de slag!

Job Promo werkt ook met een verrassend helder kostenmodel. Ons systeem is altijd vrij voor het aantal gebruikers dat jij wilt. Geen verdekte kosten voor implementatie, het is letter plug-n-play. Vraag ernaar bij jouw specialist! Bel 0172-574760.

Huidige situatie

Na een korte inventarisatie van jouw huidige situatie berekenen we in-no-time door welke tijd en hoeveel geld je kunt besparen als je jouw recruitment-activiteiten laat ondersteunen door onze totaaloplossing. We maken daar een zeer leesbaar rapport van. Daarmee kun je intern laten zien welke efficiëncy-slag je slaat aan je met myRecruit aan de slag gaat als totaaloplossing voor jouw recruitment.

Het belangrijkste is dat je tijd overhoudt, tijd om in gesprek te gaan met de beste kandidaten die op jouw vacature reageren.