Tools

Je bent toe aan professionalisering van jouw recruitment-activiteiten, je wilt sneller handelen, goed registreren en blijven beheren, efficiënt selecteren voor de perfecte match. Job Promo heeft een complete set aan tools ontwikkeld om uw proces efficiënt te maken zonder dat je de controle verliest.

Tools, een optimale proces

De jarenlange ervaring van Job Promo in het online werven en het afhandelen van kandidaten heeft gezorgd voor zeer doeltreffende tools. Job Promo ondersteunt jouw proces op die punten waar jij dat nodig vindt. Wil je sneller vacatures online? Overzicht in je kandidaten, correspondentie centraal en jouw kandidaten gemakkelijk en snel verwerken.
Wil je nou eigenlijk wel eens weten waar de reacties vandaan komen? Een van onze tools geeft je inzicht.

Verschillende tools, één totaaloplossing

Alles verschillende tools werken optimaal met elkaar samen en zijn daarom ook beschikbaar in een totaaloplossing, een soort schil om de onderdelen heen. Door deze samenhang kun je doen wat nodig is, tijd en aandacht aan de goede kandidaten geven. Er hoeven geen tijdrovende en kostbare koppelingen worden gemaakt. Jouw proces in één klap optimaal ingericht! Ons oplossingen zijn plug-n-play. Stuk voor stuk leveren ze de nodige tijdwinst en besparingen op.

Weten waar voor jou de winst zit in tijd en geld? Na een aantal vragen weet je gelijk welke besparing de totaaloplossing genereert. We rekenen het zo voor je uit! Gemiddeld levert een optimaal proces zo’n 80% tijdwinst op!

Bel met onze specialist op 0172-574760.