Middelen


Onvoldoende reacties op jouw vacature? Of een overvloed aan reacties, maar geen goede kandidaten? Wij analyseren het probleem en bieden aanvullend advies. Wij beschikken over verschillende methodes en middelen die ervoor zorgen dat je snel voldoende, geschikte kandidaten vindt.

Vacature

Door een juist profiel op te nemen in jouw vacature, zorg je dat de juiste kandidaten worden aangetrokken. Wij checken de tekst en daar waar nodig optimaliseren wij deze om ervoor te zorgen dat je wordt gevonden en dat kandidaten weten wat er van ze verwacht wordt.

Werken bij website

Uit ervaring weten wij dat een eigen wervingssite goed werkt. Je kunt gebruik maken van een vast format ‘werken bij website’ van Job Promo en uiteraard verzorgen wij ook maatwerktrajecten. Denk hierbij ook aan jullie eigen website. Een handige link (media plugin) zorgt ervoor dat de vacature op dezelfde manier ook op jullie site terecht komt.

Media plugin

Voor het automatische plaatsen van vacatures op jouw eigen website hebben wij een media plugin ontwikkeld, Connector®. Deze link zorgt voor de verbinding met daar waar je de vacatures wilt tonen. Ook het automatisch aansturen van de eigen social media kanalen wordt deze media plugin Connector® gebruikt.

Social media

Door de juiste inzet van social media, breng je jouw vacature(s) onder de aandacht. Naast dat wij zelf meerdere accounts beheren, kunnen wij bekijken of het handig is speciaal voor jouw accounts aan te maken op diverse kanalen en plaatsen daar de vacature(s).

Banner

Het bedrijf onder de aandacht op de websites van jouw keuze? Wij maken een banner waarmee je op een eenvoudige manier kunt adverteren.

Video Recruitment

Door iemand uit de praktijk te laten vertellen over de functie, geef je (potentiële) kandidaten een goede indruk van hun eventuele toekomstige baan, afdeling, leidinggevende. Video Recruitment krijgt een steeds belangrijker aandeel in de werving van kandidaten. Een video vacature of vacature pitch is dan ook de ideale manier om sollicitanten te enthousiasmeren.

Meer service?

Wil je uitgebreid advies? Wij weten hoe we jouw bedrijf het best in de markt kunt zetten zodat potentiële medewerkers geïnteresseerd raken in de organisatie! Aan succesvolle branding dragen we graag een steentje bij.

Advies?

Wil je een advies welke middelen voor jouw wervingsactiviteiten nodig zijn? Gebruik dan onderstaand formulier voor een voorstel op maat. Bellen kan natuurlijk ook. Graag zelfs! 0172-574760

Uw bericht/vacaturetekst

Liever en/of een document toevoegen?

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer