Media


Bent u op zoek naar een overzicht van alle online vacaturebanken en vacaturewebsites in Nederland? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de mogelijkheden. JobPromo heeft met deze vacaturebanken afspraken gemaakt waardoor wij voor u op een zeer eenvoudige wijze, binnen één dag, tegen lagere kosten uw vacature kunnen plaatsen. Bovendien nemen wij met myRecruit® alle zorg uit handen, zoals bijvoorbeeld ook het verwijderen van de vacature na uw wervingsperiode.

Overzicht

Wij onderscheiden verschillende media-kanalen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gebruikte. Kijkt u in de webshop van myRecruit® voor een compleet overzicht van de mogelijkheden. Staat uw keus er niet tussen, geen paniek, laat ons even weten welke wij missen en wij gaan er mee aan de slag.

Blogheader 1

Sites

Er zijn ondertussen zoveel websites en jobboards waar uw vacature op geplaatst kan worden dat wij het niet gek vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij maken op basis van de specifieke kenmerken in uw vacature voor u een keuze, wij plaatsen en promoten uw vacature op de relevante plaatsen. Ons systeem myRecruit® dient op dat moment als multiposter. Met 1 druk op de knop erop én eraf.

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit de wervingswereld. Uiteraard maken wij ook gebruik van alle gangbare socialmedia-kanalen. Zo plaatsen wij vacatures desgewenst in alle relevante LinkedIn-groepen, zetten wij meer dan 10 Twitter-accounts in en gebruiken wij ook Facebook.

YouTube

Omdat steeds meer klanten gebruik maken van de mogelijk om vacatures in video weer te geven, wordt YouTube ook een belangrijk kanaal voor onze dienstverlening. Naast dat klanten de videovacature op hun eigen YouTube-kanaal plaatsen, zetten wij de video ook in ons YouTube-kanaal.

Narrowcasting

Narrowcasting is het systeem waarbij jouw boodschap op openbare plaatsen op televisieschermen wordt getoond. In de bus, trein of tram, op het station, op het vliegveld. Wij hebben een zeer professionele partner die contracten heeft met tal van partijen. Uw vacature krijgt hiermee een ander soort aandacht op een andere, niet zo gangbare, plek.