Kosten vacatures plaatsen; nuttige bespaartips

Wanneer u een vacature wilt gaan plaatsen in één of meerdere vacaturebanken, dan wilt u dit waarschijnlijk zo vlot mogelijk doen en daarbij geen onnodig hoge kosten maken. Juist hierin ligt een spanningsveld. Zelf op meerdere boards, websites en vacaturebanken vacatures plaatsen vraagt tijd, veel tijd. Allerlei verschillende accounts, met verschillende formats waarin u keer op keer uw vacature moet knippen/plakken, met verschillende contactpersonen enz. enz. En dan hebben we het nog niet over het vooraf kopen van credits. U heeft er bijna een dagtaak aan.

Efficiënt

Job Promo heeft zich ten doel gesteld om het online plaatsen van vacatures zo efficiënt mogelijk te maken. Daarvoor hebben wij een systeem ontwikkeld waar vanuit wij uw vacature in een keer op de speciaal voor u geselecteerde vacaturebanken, jobboards en social media plaatsen. Alle reacties komen ook weer terug op 1 plaats. Dat kan uw mailbox zijn. Efficiënter voor het filteren en afhandelen is om dat centraal in ons systeem binnen te laten komen. U kunt harde criteria instellen waaraan een kandidaat moet voldoen. Selecteren op zachte criteria kan ook. Wij de mogelijkheid om kandidaten via een video-tool te interviewen volledig in dit systeem geïntegreerd.

Kortom, met ons systeem bespaart u zichzelf veel tijd.

Meer weten over ons systeem? Lees hier meer!

Voordelig

80% van uw vacatures vult u in via uw eigen netwerk. Voor de overige 20% is het handig om te bekijken wat de meest handige manier is om aan kandidaten te komen. Daarvoor wordt een mediapakket samengesteld, specifiek voor uw vacature. U profiteert van de afspraken die wij met onze partners hebben gemaakt. Wij kopen groot in. En daarom doen wij u een scherp aanbod.

Kortom, inzetten van media via Job Promo bespaart u geld.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0172-574760

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie