ABF Bearings

Liesbeth Daams, HR manager bij ABF Bearings: ‘Sinds april 2014 werken wij samen met Job Promo. Wij hebben Job Promo gevonden via Google omdat wij op zoek waren naar een partij om onze wervings- en selectieactiveiten te structureren. Het recruitmentsysteem myRecruit is zoals beloofd echt plug-n-play voor alle onderdelen. Het is het meest complete systeem denkbaar.

[...] Lees meer

Master-it

Tanja van Katwijk, directie-assistente Master it / iWriter: ‘Sinds een paar maanden doen wij zaken met Job Promo. Tijdens mijn indiensttreding een paar maanden geleden was Jasper (Voorhoeve, directeur) net bezig de afspraken met Job Promo rond te maken. Ik kon gelijk meekijken bij de demo van het systeem en de werkzaamheden oppakken.

[...] Lees meer

Zonnefabriek

Joris Vogel, Manager Sales: “Wij hebben video-interviewen ingezet om dat Zonnefabriek doorgaans veel reacties op haar vacatures krijgt en een extra selectie goed kan gebruiken om het proces efficiënter te maken. Video-interviewen maakt het mogelijk zonder dat het veel tijd kost.

[...] Lees meer

Nouta Westland

Tamar van der Knaap, teamleider front office “Via via zijn we bij Job Promo terechtgekomen. Handig is vooral hun recruitmentsysteem; modern, overzichtelijk en tijdsbesparend. En er zitten handige functies in. Zo krijgen sollicitanten nadat ze een brief hebben gestuurd, automatisch een ontvangstmelding en kun je met één druk op de knop kandidaten een afwijzingsmail sturen.

[...] Lees meer

W. Heemskerk B.V.

Sietske Kulk, P&O Manager “Job Promo is een no-nonsense organisatie. Je krijgt wat je vraagt en ze doen wat ze beloven. Bovendien werken ze snel en reageren altijd meteen als je bijvoorbeeld een e-mail stuurt. Wij zijn een productiebedrijf en hebben soms snel iemand nodig omdat de productie moet doorgaan.

[...] Lees meer

De Jong Intra Vakanties B.V.

Wout Legerstee, P&O-adviseur “Toen ik bij De Jong Intra Vakanties kwam werken, liep er al een samenwerking met Job Promo. Vrij snel had ik dan ook een kennismakingsgesprek met Job Promo. Dat was een aangenaam gesprek; ze wisten me vrij snel van hun toegevoegde waarde te overtuigen. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder en ik werk nog steeds prettig met ze samen.

[...] Lees meer

Bolsius Nederland B.V.

Herma Sleutjes, medewerker P&O “Ongeveer een half jaar werken we nu met Job Promo. We plaatsen gemiddeld één vacature per maand, meestal ter vervanging van een collega. Voorheen werkten we veel samen met bureaus, maar door Job Promo in te schakelen, besparen we veel geld én tijd, want ze werken snel.

[...] Lees meer

Berner produkten B.V

Simone Debije, personeelsadviseur “Zo’n twee jaar werken we nu met Job Promo en dat bevalt ons uitstekend. We hebben hen al voor diverse vacatures ingeschakeld. Een openstaande vacature wordt snel en gemakkelijk op meerdere vacaturebanken geplaatst. Handig omdat niet iedere potentiële kandidaat op dezelfde website kijkt. En zelf alle vacaturebanken benaderen, kost erg veel tijd.

[...] Lees meer