Video Vacatures


Hoe zou u het vinden om op een andere manier voor het voetlicht te komen bij de kandidaten en ook nog eens beter gevonden, bekeken en gedeeld te worden in de sociale media? Met Video Vacatures bereikt u dit!

Wij hebben een snel, vastomlijnd format ontwikkeld om uw vacatures in video weer te geven. Video Vacatures geven de kandidaat direct beter inzicht in het bedrijf, de werkomgeving en de functie, op een manier die met tekst niet te bereiken is.

Vindbaarheid

Video Vacatures zorgen voor een optimale vindbaarheid bij Google en natuurlijk bij YouTube waarvan de resultaten steeds vaker worden weergegeven bij zoekopdrachten. Daarnaast geldt dat een bericht met een video erin 200% meer wordt bekeken, met als bijkomende voordeel dat video veel vaker wordt gedeeld, geshared, geliked, dan tekst. Een video is goed voor uw werkgeversmerk, goed voor uw selectieproces omdat er gerichter wordt gesolliciteerd.

2 mogelijkheden

Video vacatures (op locatie)
Een medewerker/manager/recruiter vertelt kort, krachtig over het bedrijf, de functie, werkzaamheden en vereisten. Dit beeld wordt afgewisseld met op locatie opgenomen shots van de werkomgeving/collega’s enz. (max 3 minuten)

Voorbeeld:
Video vacatures (studio)
De vacaturetekst en 5 tot 10 relevante foto’s vormen de basis van deze in de studio geproduceerde video. Een professionele acteur spreekt in een nieuwsstudio-achtige setting de vacaturetekst uit. Door gebruik te maken van de nodige techniek in de montage wordt het een levendige video. Voordeel: de video is snel geproduceerd én gepubliceerd. (max 5 minuten)

Voorbeelden:

Technisch:


ICT:Productie:Sales:

Voordelen

een video biedt tal van voordelen als betere vindbaar- en deelbaarheid. Kijk hier maar eens. Naar onze mening is het belangrijkste voordeel dat het u betere kandidaten oplevert. Ze reageren namelijk veel bewuster omdat ze een completer beeld van uw bedrijf, de werkomgeving, functie en werkzaamheden hebben.

Video-vacature plaatsen!

Gebruik dit formulier om ons te laten weten dat u een Video Vacature wilt plaatsen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Bellen kan natuurlijk ook: 0172-574760

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Eventuele toelichting of extra informatie: