HR-video

Een bedrijfsfilm is een commerciële weergave van uw bedrijf. Voor een bedrijfsfilm wordt de boel netjes opgepoetst, de medewerkers verzocht om netjes geknipt, geschoren en gekleed te figuren, de auto’s door de wasstraat en het onkruid wordt tussen de tegels verwijderd. Een bedrijfsfilm is primair bedoeld om potentiële klanten en relaties te overtuigen van uw kunnen, u wil ze hiermee overtuigen een zakelijke verbintenis met u aan te gaan.

Dat is niet waar een potentiële kandidaat behoefte aan heeft. Een potentiële kandidaat zoekt naar die informatie om overtuigd te worden om te solliciteren. Met een HR-video geeft u de kandidaat inzicht in de cultuur van uw bedrijf, de uitstraling, de toekomstige medewerkers enz.

Kijk eens naar dit voorbeeld:

Een kandidaat die reageert op een HR-video, zal dus veel specifieker reageren. Hiermee wordt de kwaliteit van uw kandidaat dus beter. Dat zal uw selectie gemakkelijker maken.

Een HR-video doet het goed op de vacaturepagina van uw corperate-website en kan natuurlijk op de werkenbij-site worden gebruikt. Daarnaast doet een video het altijd goed in socialmedia.

Een HR-video wordt op uw locatie opgenomen, voorzien van grafische elementen en door muziek ondersteund.

Onze andere formats van video recruitment zijn:
Video vacature
Vacature pitch

Kijk bij video recruitment voor de algemene voordelen van video.

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn om video recruitment in te zetten in uw situatie? Neem contact op ons via onderstaand formulier of bel 0172-574760.

Direct Contact

Uiteraard kunt u ons bereiken via bovenstaand telefoonnummer. Stuurt u ons liever een bericht? Gebruikt dan dit formulier.

Uw bericht

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Stuurt u ons liever een document? U kunt het hier uploaden!